alt-text for my file
0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Истражување за електронска трговија

Почитувани,

Добредојдовте на анкетата наменета за е-трговците во Република Македонија. Целта е да се дефинира моменталната состојба и префизвиците со кои ќе се соочи електронската трговија во следната година.

Дел од истражувањето ќе биде презентирано на овогодинешниот Конференција за Електронска Трговија (https://www.ecommerceconference.mk) која е во организација на Асоцијацијата за Електронска Трговија.

За дополнителни информации или технички проблеми, контактирајте не на info@insider.mk или телефон +389 72 219 806.

Пополнувањето на анкетата е помеѓу 8 - 10 минути во зависност од Вашите одговори и комплексност на работењето.

Со почит,

Тимот на Инсајдер ИД

Оваа анкета има 37 прашања.