alt-text for my file
0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

ДЕФИНИРАЊЕ НА НАВИКИ ЗА ВЕЖБАЊЕ

Почитувани,

Добредојдовте на истражувањето за Дефинирање на навиките за вежбање во Македонија.

Анкетата е анонимна, содржи општи прашања кои се однесуваат на Вашите навики за вежбање, вид на активности кои ги преферирате, причините поради кои го избирате местото на кое вежбате и слично.

За дополнителни информации или технички проблеми, можете да го контактирате тимот на Инсајдер ИД на +389 71 210 471 или info@insider.mk.

Анкетата нема да трае повеќе од 5 до 10 минути!

Ви благодариме на интересот за учество во истражувањето.

Со почит,

Тимот на Инсајдер ИД

Оваа анкета има 36 прашања.