alt-text for my file
0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

ПРЕФЕРИРАНИ МАРКЕТИ СПОРЕД ПОТРОШУВАЧИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Почитувани потрошувачи,

Добредојдовте на третото по ред истражување, за дефинирање на преферираните маркети од кои ќе бидат објавени "Топ 3 Ланци на Маркети според потрошувачите во Македонија".

Времетраењето за пополнување на прашалникот е помеѓу 5 -7 минути.

Анкетата е целосно анонимна, Инсајдер ИД нема никака можност да поврзе пополнета анекта со конкретно лице. За дополнителни информации можете да контактирате на +389 71 210 471 или info@insider.mk.

Однапред Ви благодариме на пополнетата анкета,

Со почит,

Тимот на Инсајдер ИД

Оваа анкета има 13 прашања.