You have completed 0% of this survey
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Перцепција на потрошувачите за ЛИДЛ

Добредојдовте на анкетата "Перцепција на потрошувачите за ЛИДЛ"

Времетраењето на анкетата е помеѓу 5-7 минути.

Напомена: Анкетата е планирана, организирана и спроведена по нарачка на Инсајдер ИД. Истата е целосно анонимна и непостои можност на поврзување на едно, повеќе прашања или целата анкета со конкретно лице односно анкетирана индивидуа и не собира никакви лични податоци.

За повеќе информации контактирајте на info@insider.mk или +389 71 210 471. 

Однапред Ви благодариме и вашето мислење е од големо значење за нас.

Со почит,

Тимот на Инсајдер ИД

Оваа анкета има 30 прашања.