0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ПРИВАТНИ ТРГОВСКИ МАРКИ

Почитувани пријатели,

Добредојдовте на анкетата од Инсајдер ИД! Вашето размислување во однос на темата Приватни трговски марки е од особено значење за нас. Пополнувањето на анкетата нема да одземе повеќе од 5 минути од Вашето време.

Анкетата е целосно анонимна и истражувачката ангеција нема можност да направи поврзување на анкета со физичко лице. За сите дополнителни информации во однос на истражувањето или технички проблеми, контактирајте на info@insider.mk или телефонскиот број +389 71 210 471.

Со почит,

Тимот на Инсајдер ИД

Оваа анкета има 26 прашања.