You have completed 0% of this survey
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Преферирани маркети и брендови според потрошувачите - 2021

Почитувани корисници,

Добредојдовте на 5-тото по ред истражување за "Преферирани маркети според потрошувачите" и 2-ра година по ред "Преферирани брендови во 20 категории на производи" кои секојдневно ги пазарите. 

Анкетата е целосно анонимна, Инсајдер ИД нема никаков пристап до Вашите лични податоци и нема можност да поврзе анкета со конкретно физичко лице. Пополнувањето на анкетата нема да ви одземе повеќе од 5 минути. 

Вашиот одговор е од особено значење за нашата компанија,

Ви благодариме на учеството,

Тимот на Инсајдер ИД

Оваа анкета има 29 прашања.